Verslagen


Koopzondag 's Hertogenbosch

6 juli 2008 - Koopzondag in Den Bosch: een gezellige en zonnige dag. En wij waren uitgenodigd om van ons te laten horen op een groot podium op de markt. Het was niet de eerste keer dat we hier mochten spelen (voorgaande jaren waren we ook al te gast) en we hebben een uitnodiging gekregen om weer een keer terug te komen. Dat is goed nieuws, waar we graag op in gaan!

 
Koninginnedag Breda 2008

30 april 2008 - Ook dit jaar waren we weer van de partij tijdens Koninginnedag in Breda! In tegenstelling tot voorgaande jaren stonden we dit jaar ’s avonds op het podium. In één van de spiegeltenten op het Kasteelplein. Het was gezellig, warm en het publiek was enthousiast!

Lees meer...
 
Kerstmarkt Ginnekenweg Breda

16 december 2007 - Met de Feestdagen in het vooruitzicht was de Ginnekenweg in Breda omgedoopt tot Kerstmarkt. Op een buitenpodium konden we ons weer eens uitleven op een aantal Kerstnummers, naast het 'gewone' repertoire. De temperatuur schommelde rond het vriespunt, wat bij velen van ons tot ijskoude vingers leidde. Dat heeft gelukkig de pret niet mogen drukken. Ook de Glühwein smaakte ons erg goed!

 
Najaarsconcert met Valley Sound Big Band in De Koe

8 december 2007 - Vorig jaar waren we te gast bij Valley Sound Big Band uit Roosendaal. Deze keer waren de rollen omgedraaid en waren de muzikanten van de Valley Sound Big Band op bezoek in Breda.

Lees meer...
 
Heropening Princenhaags gemeenschapshuis De Koe

9 september 2007 - De afgelopen maanden was onze repetitielocatie De Koe aan het verbouwen. De Koe is uitgebreid, met o.a. een nieuwe kleedruimte, keuken, vergaderzaal en een professioneel licht- en geluidsinstallatie.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Binnenkort....

Geen actuele evenementen.